True Insight
Bioresonantie analyse en behandeling

Uniek in Nederland: Bioresonantie gecombineerd met een Helende Reis!

Tijdens het ondergaan van een Helende Reis wordt de Bioresonantie apparatuur (Mori) aangezet. Deze is dan afgesteld op de klachten waaraan u werkt. Op deze manier kan er op meerdere niveaus tegelijk gewerkt worden.

Bio-reonantie bij True Insight
Bij True Insight wordt er gewerkt met 3 soorten Bio-resonantie apparatuur:

  1. De Asyra Pro 

Bio-fotonen resonantie analyse en behandeling. De Asyra Pro is vandaag de dag de meest geavanceerde, flexibele en gebruikersvriendelijke bio-energetisch test die beschikbaar is. De Asyra test de energetische staat van 40 belangrijke organen en orgaansystemen, de hormoonbalans, de emotionele balans, gevoeligheid voor voedsel en de reacties op gifstoffen. Samen met de Levend Bloed Analyse levert deze test een goede indicatie van de huidige staat van uw gezondheid en geeft het aanwijzingen voor het opstellen van een effectief behandelplan.

2.   De Mori 
De Mori is een bio-resonantie behandelapparaat met 1000 frequenties ter eliminatie van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Vooral geschikt voor het behandelen van chronische klachten.

3.  De Diamond Shield
Bio-resonantie apparatuur voor de verhuur, geschikt om thuis de behandeling voort te zetten met een voor de cliënt samengesteld programma gericht op de te behandelen klachten. 

Wat is een Bioresonantie behandeling ?

Bioresonantie is gebaseerd op nieuwe inzichten uit de wetenschap van de biofysica: de kwantum fysica van het levende weefsel.  Hieruit hebben we geleerd dat in essentie alles energie is. Die energie trilt op een specifiek en uniek frequentieniveau. Ieder organisme heeft haar eigen unieke trillingsfrequentie. Voor een uitgebreidere uitleg kunt u terecht onder aan deze pagina.

Bij Bioresonantie onderzoek je welke organismen (virussen, parasieten, bacteriën, schimmels e.d.) het lichaam belasten. Door Bioresonantie behandeling toe te passen, worden deze organismen vernietigd. Ook kan Bioresonantie behandeling ingezet worden om het lichaam en de orgaanstructuren te helpen op hun eigen, gezonde trillingsniveau te gaan vibreren waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt.

Bioresonantie methode is de geneeskunde van het nieuwe tijdperk. Het is een geneeskunst die het werk van huisartsen en ziekenhuis specialisten aan kan vullen. Het is een geneeskunst die ook heel geschikt is als preventieve geneeskunde. 

Voor welke klachten helpt Bioresonantie?

Bioresonantie methode kan ziekteverwekkers uitschakelen, hormonen en enzymen repareren, schimmels en parasieten doen verdwijnen, weefsels aanzetten tot herstel en stress verdrijven. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld. Denk aan Artritis, Artrose, Reuma, ziekten door virussen en bacteriën, huidziekten, ontstekingen, maag- en darmklachten, ME, Fybromyalgie, MS, Suikerziekte, Verzuring en verslakking, parasieten belasting, enz.

True Insight heeft apparatuur die het mogelijk maakt om tijdens de behandeling te selecteren welke frequenties het meest werkzaam zijn. Dit houdt in dat er een zeer persoonlijk behandelingsplan opgesteld kan worden en men niet meer afhankelijk is van de algemeen vastgestelde frequentielijsten. Zo kunnen de behandelingen effectiever zijn en korter duren dan voorheen.


0655 988 689
Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen - Noord-Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van Allebedrijvenin.nl
sc