True Insight
De Helende Reis

 

 

 

Marion Gulpers van True Insight is een door Brandon Bays zelf opgeleide en officieel erkende Journeytherapeut!


De Helende ReisThe Journey ®, is een methodiek die is ontwikkeld door Brandon Bays. Het is een krachtige manier om te werken aan het bewustwordingsproces van een fysieke klacht, een mentale blokkade of emotioneel probleem. 
Het kenmerkende van DE HELENDE REIS is dat je middels intern onderzoek de hele cirkel rond maakt: van bewust maken van de blokkades en de gevoelens, naar de innerlijke dialoog ter VERWERKING van de opgeslagen emoties met als gevolg de VERGEVING in jezelf vinden. Als afronding ervaar je de heelheid in jezelf en kun je die zelfs projecteren naar de toekomst toe.

"De Helende Reis is een krachtige manier om verdriet en blokkades alle ruimte en aandacht te geven om zo uiteindelijk tot verwerking en heling te komen. Om met cliënten de omslag te mogen ervaren van diep verdriet naar troost en zelfs bevrijding en levensvreugde, is telkens weer magisch..." Marion Gulpers

In De Helende Reis methode  worden verschillende technieken op een zodanige wijze samengevoegd dat een werkelijke, diepgaande genezing plaats kan vinden. Je wordt je niet alleen BEWUST van wat er ligt, maar gaat ook door het hele proces van VERWERKEN. Dit gaat zo diep dat zelfs op CELNIVEAU de imprint van de emotie opgelost wordt. In dat opzicht is De Helende Reis werkelijk uniek.


Er zijn verschillende soorten reizen: 
 

  • Emotionele Reis: intern onderzoek voor algemeen emotionele problematiek.
  • Fysieke Reis: intern onderzoek voor lichamelijke klachten.
  • Designer Reis: een volledig op de cliënt afgestemd intern onderzoek dat een combinatie is van verschillende soorten reizen waardoor zowel een diepgaande emotionele als fysieke heling plaats kan vinden.
  • No-Ego Reis: intern onderzoek in de oer-pijn of oer-angst waar het ego op steunt. Los van je ego kun je zijn wie je werkelijk bent.
  • Levensdoel Reis: intern onderzoek naar je persoonlijke levensdoel. Waartoe ben je hier?
  • Reis van Overvloed: Ervaar je overvloed in je leven of eerder schaarste? Je kunt op ieder gebied onderzoeken waar je jezelf saboteert in het ervaren van overvloed: relaties, geld, gezondheid en vitaliteit, spiritualiteit etc.

 

Ik kan je aanraden voordat je een proces gaat doen het boek van Brandon Bays te lezen. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe het proces werkt zodat je weet waar je voor kiest. Of neem contact met mij op om dit te bespreken en te bepalen of het lezen van het boekbehulpzaam is. Het lezen van het boek is namelijk niet noodzakelijk om een goede Reis te kunnen ondergaan. Zorg er wel voor dat je na een Helende Reis de rest van de dag vrij hebt zodat je goed voor jezelf kunt zorgen en je je activiteiten kunt afstemmen op je behoeften.

 

Klik hier voor informatie over De Helende Reis voor kinderen

Klik hier voor artikelen over De Helende Reis methode

 Reconnective Journey en Soulretrieval

Bij Marion Gulpers bestaat de mogelijkheid om Reconnective Healing te combineren met Journey werk. Op die manier ontstaan een Reconnective Journey.

Mocht er sprake zijn van vorig leven energie of voorouderenergie, dan kan ik een Soulretrieval aanraden. Met Soulretrieval heel je op emotioneel, fysiek en energetisch niveau en zelfs op ziele niveau. In deze sessie komt alles samen en kunnen oude patronen die niet bij je horen, losgelaten worden. Kijk voor meer informatie op mijn website www.mariongulpers.nl

 

Nieuw: Online course door Brandon Bays! Meld je hier aan:

http://radicalhealingjourney.com


0655 988 689
Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen - Noord-Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van Allebedrijvenin.nl
sc