True Insight
Levend bloed analyse

 

Meten = weten

Een Levend Bloed Analyse (LBA) meet het effect van je levens stijl op je lijf en je psyche. Het maakt de voor het blote oog onzichtbare stoffen in het bloed duidelijk zichtbaar en toont de (misschien nog onmerkbare) effecten op je systeem. Daardoor is LBA erg preventief goed inzetbaar maar ook als detectie van problemengebieden in je systeem.

Specialisatie Marion Gulpers:
* Verzuringsklachten
* Post Viraal Syndroom
* Candidiasis
* Onverklaarbare Vermoedheidsklachten

Levend Bloed Analyse kan informatie geven over:

- eventuele vitamine en mineralen tekorten
- omega 3-6-9 on-balansen
- de mate van verzuring
- aanwezigheid van gifstoffen/afvalstoffen
- mogelijke ontstekingen
- de werking van de lever, milt en nieren
- de aanwezigheid van bacteriën, parasieten of    schimmels


Met slechts enkele druppels van je bloed kunnen afwijkingen of defecten aan je bloedcellen opgemerkt worden.  We kijken bijvoorbeeld naar de vorm van de rode bloedcellen om er achter te komen hoe het gesteld is met de chemische samenstelling van je bloed. Dit zegt iets over de aan- of afwezigheid van voedingsstoffen en over werking van je organen: de lever, de darm en de milt. Ook de mate van activiteit van de witte bloedcellen (en dus de activiteit van het immuunsysteem) is te zien in dezelfde druppel bloed.

Tevens wordt er vastgesteld of er in het bloed elementen aanwezig zijn die daar niet in thuis horen, zoals gistcellen en bacteriën. De aanwezigheid van gistcellen (bijv. candida albicans) in het bloed kan leiden tot een scala aan klachten.

Bij True Insight wordt voor een Levend Bloed Analyse gebruik gemaakt van een combinatie microscoop die niet alleen Fasecontrast beelden levert maar ook Donkerveld beelden maakt. Dat is een groot voordeel:

Met de Fasecontrast beelden kan het bloed gecontroleerd worden op de inwendige structuur in de levende bloedcellen. Hierbij hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van een kleurstof die de cellen zou doden. Daardoor is de kwaliteit van het levende bloed goed te analyseren.

Met de Donkerveld beelden kan men zelfs de kleinste deeltjes waarnemen die niet zichtbaar zijn met gewone belichting. Dit geeft mogelijkheden om bepaalde bacteriën en schimmels te ontdekken die anders niet aantoonbaar zouden zijn. Ook worden de witte bloedcellen en de mate waarin ze actief zijn, goed zichtbaar.

Daarnaast wordt er ook altijd een preparaat gemaakt voor de droogbloedanalyse. Dit preparaat wordt ook microscopisch onderzocht en geeft een indicatie van ontstekingsprocessen, de aanwezigheid van vrije radicalen en  de anti-oxidantenbalans in het lichaam. Tevens geeft het een beeld van de psychische gesteldheid.


0655 988 689
Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen - Noord-Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van Allebedrijvenin.nl
sc