True Insight
Mindfulness & Heartfulness

Mindfulness is een in het Oosten ontwikkelde wijze van aandachtstraining en stressreductie. 

Mindfulness is een niet alleen een krachtige manier om met je aandacht in het hier en nu te zijn, om in verbinding met het moment te zijn en met datgene wat je in dat moment aan het doen bent. Het is veel meer dan dat: het is tevens een krachtige manier om aandacht te geven aan wat er in je omgaat. Dit wordt ook wel 'Diepgaand Kijken' genoemd.

Marion Gulpers noemt dit 'Diepgaand Waarnemen'. Het is een verdieping in dit proces omdat het dieper gaat dan alleen kijken: er wordt aandacht gegeven en verbinding gemaakt met de emoties, ervaringen en lichaamssensaties die in je omgaan. Door vriendelijke, liefdevolle aandacht kan helder worden welke patronen niet bij je passen en zelfs stress veroorzaken. Dan kan er een traject ingezet worden om deze om te zetten in positieve en versterkende patronen die zorgen voor stress-reductie. De training Mindfulness meets Heartfulness versnelt je vorderingen op dit pad. Door samen te oefenen en je vragen direct te krijgen beantwoordt, raak je snel geoefend en kun je doorbraken in je proces creëren.

Bij True Insight is het mogelijk om ook individuele pure Mindfulness & Heartfulness sessies te boeken waarin je Diepgaand Waarneemt onder begeleiding van de ervaren en deskundige begeleider en Trainer Marion Gulpers.

Waarom ook Heartfulness?

Heartfulness is een term die is ontstaan uit het besef dat een bewuste geest alleen goed kan functioneren in de samenwerking met een vrij hart. Iedere Mindfulness sessie en training door Marion Gulpers staat in het teken van het geheel: Een bewuste geest met een vrij hart in een ontspannen lichaam.

 


0655 988 689
Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen - Noord-Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van Allebedrijvenin.nl
sc