True Insight
Personal Reconnection


De Personal Reconnection is een vorm van innitiatie: Het is een herstel van de oorspronkelijke energetische verbindingen van je fysieke lijf met je ziele energie, de aarde en het energiesysteem van het universum.

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als de Leylijnen. 
De meridiaan lijnen van het lichaam liepen van oorsprong dus buiten het lichaam door en waren niet alleen met de Leylijnen verbonden maar ook met het veel grotere energetische netwerk van het hele universum: het Axiaal systeem. In de loop der tijden zijn wij van deze energie lijnen losgekoppeld geraakt.

De Personal Reconnection is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te initiëren en activeren en nieuwe "Axiatonal" lijnen aan te brengen die ons her-verbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van universele intelligentie.

Kiezen voor de Personal Reconnection is bewuste keuze voor versnelling van je persoonlijke evolutie door de verbinding te herstellen met je Oorsprong. De Reconnection zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt. De reconnectie is maar één keer in je leven nodig.

Een Personal Reconnection vindt altijd plaats in twee sessies, op twee verschillende dagen. Minimaal met een nacht ertussen en maximaal met drie nachten ertussen. De Personal Reconnection kost € 333 voor beide sessies. Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs en is te betalen vóór de eerste sessie. Bij True Insight krijg je een gratis extra healingsessie aangeboden na een Reconnection. Een sessie van de Personal Reconnection duurt ongeveer 60 tot 90 minuten inclusief een voor een voor- en nagesprek.

Opmerking : Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Persoonlijke Reconnection te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing® te ondergaan. Bij Marion Gulpers krijg je na het ontvangen van de Personal Reconnection standaard 1 healing sessie gratis.


0655 988 689
Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen - Noord-Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van Allebedrijvenin.nl
sc